Zeddam 5 seizoen 2002/2003

Hierbij een verslag uit het clubblad van vv Zeddam (topknaller)  met het kamioenschap in 2002/2003.
Met een bijbehorende kranten knipsel uit het Montferland nieuws met tekst

Als er mensen zijn met verslagen en bijbehorende foto's ook in blogvorm
hier een verhalen willen delen. Stuur een mail na Heinobohmer@hotmail.com


Op zaterdag 17 mei werd het 5e elftal van vv Zeddam kampioen in de 7e klasse. Op de laatste speeldag werd Den dam 3 met 5-0 verslagen en dit was voldoende om concurrent Dvc'26 10 voorbij te streven.

Onder leiding van leiders Roel Engelbarts Harry Lubbers en Andre van Hal werd een fantasties seizoen beleefd, bekroond met het eerste kampioenschap sinds de oprichting van het 5e elftal. directna afloop van de wedstrijd werden op het veld de champange flessen ontkurkt en de nodige felicitaties in ontvangs genomen van partners familieleden en belangstellende. Het feest zette zich vervolgens voort in eigen kantine, waar het gehele team werd aangekleed met T-shirtjes en petjes. Door het bestuur werd het 5e elftal een enveloppe met inhoud aangeboden.
Op zondag werd het feest voortgezet in café de Waag. Tevens elftalsponsor. Na het nuttigen van een ontbijt ging het team op de platte wagen door het dorp. Tegen 17.00 uur toog het gezelschap na Hotel Ruimzicht waar een heerlijk kampioenschapsmenu werd voorgeschoteld


                                    ZEDDAM 5  KAMPIOEN (verslag topknaller clubblad vv Zeddam)

Eindelijk is het dan zover. Het 5e is kampioen geworden van het seizoen 2002/2003.
Sommige spelers in ons team hebben dit al vaker mee gemaakt, maar voor de meeste is het de eerste keer in hun voetballoopbaan dat ze zoiets mogen mee maken

Onze leider Roel Engelbarts heeft aan het begin van elk seizoen een mooie doelstelling : Dit jaar moeten we meer punten halen dan vorig jaar, maar als je elk jaar seizoen meer punten haalt als de vorige tja , dan wordt je vanzelf een keer kampioen.

Aan het begin van dit seizoen zag het er echter niet uit dat we een kans hadden op het kampioenschap. We begonnen net als elk seizoen vrij goed maar lieten toch enkele punten liggen en na de winterstop hadden we er weinig vertrouwen in zeker omdat Loo en Dvc toch wel erg sterk leken.
Loo viel na een paar wedstrijden al af en Dvc kon ondanks hun versterkingen niet echt overtuigen. Zeker niet toen we hoorde dat zij de reeds vooruit gespeelde wedstrijd tegen Nvc hadden verloren.

Nu hadden we in de laaste wedstrijd thuis tegen Den Dam genoeg aan een punt.
Zaterdag 17 mei om 18.00 uur was het dan zover : de kampioenswedstrijd van Zeddam 5 tegen Den Dam 3 . Het weer was schitterend, veel publiek en dus de perfecte gelegenheid om eens te te laten zien wat wat we in al die jaren geleerd hadden : Eerste helft 25 minuten Sjonnie latje Limbeek stift de bal (hoe anders) over de Azumse keeper 1-0.
10 minuten later : Patrick pee Kok wil de bal waarschijnlijk voor zetten  vanaf de linkerflank maar knalt het ding ongelofelijk hard in de rechterbovenhoek. 2-0 In de tweede helft stond Michael Mulling op ( en dan kun je pas echt zien hoe groot hij is ) en scoorde maar liefs drie keer met een onvervalste Hatrick, Het publiek had het niet meer maar wij wel , want nadat de altijd zuivere fluitende scheids Peter Gerritsen de overture van het eind signaal blies . Konden de spelers elkaar in de armen vallen en de felicitaties, de bloemen , de champange en het bier in ontvangst nemen.
Na de wedstrijd werd er verder gevierd in de kantine. Iedereen had witte shirtjes aan (gesponsord ) en de rode  petjes op waarop te lezen was dat het 5e kampioen is )speciaal voor diegene die per ongeluk de kantine binnen komen lopen en niet weet wat er gevierd word) Er waren deze avond veel belangstellende die ook wilden meemaken hoe het 5e haar kampioenschap viert. Het werd een gezellige avond. Ook Den Dam 3 bleef nog lang hangen. Halverwege de avond kregen we uit handen van Jos Berentsen de kampioenschaal
Om 00.30 uur werd het feest afgesloten en keerden de meeste huiswaarts om even op te laden voor de volgende dag. zondagmorgen om 11.00 uur begonnen we met een ontbijtje bij Café de Waag ,waarna om 12.00 uur de platte wagen werd bestegen ; alhoewel er van de platte wagen niet echt sprake was Hein Marrisink had namelijk een vrachtwagen geregeld en met wat muzikale ondersteuning d.m.v de geluidsapperatuur van Rene Arendtsen was het mogelijk dat we niet echt onopvallend door Zeddam vertrokken. Bij terugkomst in de Waag ging het feest weer verder om ongeveer 17.00 uu onderbroken door het diner bij Hotel Ruimzicht zal menig Zeddammer niet ontgaan zijn, we hebben geprobeerd om rustig te zijn maar dat is geloof ik niet helemaal gelukt. Eenmaal weer terug in de Waag ging het feest tot in de late uurtjes door.Buiten was het verschrikkelijk slecht weer en binnen hielden we het ook niet droog.


s-Maandags werd er door enkelen het weekend nog even geanaliseerd onder het genot van een biertje en de BQQ die Roel had geregeld, zodat ze deze vrije dag ook weer mooi kapot hadden gekregen. Al met al was het een fantastisch mooi feest en geweldig om dit mee te mogen maken.
Aan het einde van dit weekend heeft Michael Mulling te kennen gegeven dat hij stopt met voetballen. Erg jammer want we zijn ons boegbeeld kwijt. Mickey bedankt voor al die mooie jaren en kom nog eens aan (of langs) . 
Ik wil graag een ieder bedanken die het afgelopen seizoen een steentje heeft bijgedragen aan het kampioenschap van het 5e met name scheidsrechter en de spelers van het 2e 3e 4e die ons bij zijn gevallen als wij te weinig spelers hadden. ook een woord van dank  aan de vrijwilligers die zaterdagavond de bardienst verzorgden in de kantine. Dan wil ik nog onze leiders bedanken: Roel voor de wijze woorden en het gewoon zeggen waarop het staat.
Harry : voor de aanmoedinging kreten zoals ; knikezel oeskwabbel stom knieën, zeemlap prima prima.
Andre: Voor de ballen , het wasgeld , Het schoonmaakschema en de waterzak polka 
(Wie is toch die kerel met die waterzak en bal ;Andre van Hal)
Simon voor het vlaggen 
Hein voor het invallen om te vlaggen als Simon niet kon.
Roy voor het invallen om te vlaggen als Hein niet kon.

Tot slot wil ik onze sponsors van harte bedanken.
Rene Arendtsen en Roel en Pia voor het sponsoren van de tenu's en sinds dit seizoen de trainingspakken en de warmloop.
Ik heb aan het begin van dit seizoen gezegd. Bij het uitreiken van de trainingspakken dat wij alles aan zouden doen om de namen van onze sponsors zo goed mogelijk naar buiten te dragen en een zo goed mogelijke resultaat neer te leggen. Ik denk dat we daarin meer dan geslaagd zijn. Rene Roel en Pia hartelijk bedankt voor wat jullie afgelopen seizoen en niet te vergeten het kampioensweekend, voor ons hebben gedaan 
(onderstaande foto de trainingspakken en de gesponsorde tassen die  1 seizoen later werden overhandigd  )

Reacties

Populaire posts van deze blog

Vooral Uit het Boek rondom boven dorp en onder dorp Zeddam

Online boek '' Zeddam ''

Niemand doet de Mond open (De Bek)